Vi utökar vårt utbud av konsulttjänster med ritningsutskrifter. Detta är ett naturligt steg för oss att ta i i vår strävan att hjälpa dig som entreprenör med dokumentation i samband med ett projekt.

Lite bättre och mycket billigare är oerhört viktiga ord för oss när vi utvecklar eller tar fram nya produkter och tjänster. Givetvis har vi låtit det här varit en ledstjärna även denna gång och vi är tror och hoppas att vi har fått fram en tjänst där utbud, kvalitet och pris möts på ett sätt som tilltalar dig som kund.

Utbud och kvalitet

När det gäller utbud och kvalitet så har vi gjort allt för att matcha vad olika leverantörer har att erbjuda för att på så vis få ett bredare utbud med hög kvalitet.

Detta har resulterat i att det går att beställa ritningsutskrifter i storlekarna A3 och A1 och naturligtvis går det att få ritningarna utskrivna i färg och svart/vitt. Förutom detta kan du välja att få din ritning utskriven på vanligt papper eller på Tyvek som är beständigt mot vatten, nötning och föråldring.

Ritningarna kan sen skickas ihoprullade i tub, vikta i a4 eller vikta och insatta i a4-pärm.

Priset

För att vi ska leva upp till målet om att vara mycket billigare utan att dra ner på kvaliteten så är det effektivisering av produktionen och marginaler som står till buds att jobba med.

Glädjande nog har vi hittat ett arbetssätt som gör det möjligt att hålla ner priserna samt att vi medvetet , som vi alltid när det gäller våra produkter och tjänster, har mindre marginaler som gör att våra priser kommer att var just mycket billigare.

Att göra en beställning via vårt program

För att beställa en utskrift av en ritning via vårt program gör du så här:
(Givetvis kan du också alltid maila in din order på order@pbdab.se. – Glöm inte att bifoga de ritningar du vill ha utskrivna)

Skapa ett arkiv med ritningsunderlag

Välj listen “Pärmar och arkiv” och tryck på “+”

Välj “Ritningsarkiv” och tryck sedan på “Skapa”

Välj listen “Ritningar” och tryck på “+”

Välj “+” i fliken “Uppladdade filer”

Dra- och släpp de filer du vill ladda upp och tryck sedan på “Ladda upp filer”
Markera de uppladdade filerna och tryck på “Lägg till”

Skapa en beställning av arkivet med ritningar

Välj fliken Beställ Pärm/Arkivutskrift och tryck på “+”

Välj vad du vill skriva ut under “Pärmar/Arkiv” samt antal under “Välj antal” och tryck på “Lägg till” och sedan “Stäng”
Tänk på att alla ritningar i ett ritningsarkiv skrivs ut så många gånger som väljs under antal

Välj leveranstid och tryck på “Skicka beställning”
Tänk på att kontrollera leveransadressen

Tryck på “Fortsätt” för att bekräfta din beställning

Ny konsulttjänst – Utskrift av ritningar!

Så gör du en riktigt bra riskanalys

Under de snart 16 år som vi varit verksamma har vi hållit kurser och seminarium om arbetsmiljö och riskanalyser. Vi tar alltid för vana att ställa frågan ”Varför gör vi en riskanalys?” och svaren...

Koll in fler av våra artiklar!

Senaste infon kring våra program, smarta tips och mycket mer. 

Tips! Så kan du förenkla din rörmärkning

Att märka rör kan tyckas enkelt, eller hur? Det är väl bara att klistra på en lapp? Men den som någon gång befunnit sig på hög höjd med utrymmesbrist mellan rörledningarna vet att det inte alltid är så enkelt ...

Har du koll på reglerna för rörmärkning?

Det är en hel del att tänka på när du märker rör. Utöver att det kan vara krångligt med själva montaget av rörmärkningen, något vi skrivit om tidigare i den här artikeln, så har du dessutom en rad regler...

Vill du veta mer?

Kontakta oss, så hjälper vi dig!

Tel: 023-938 90
E-mail: info@pbdab.se

Eller fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig inom kort!

KONTAKTA OSS