MÄRK- & SKYLTMATERIAL

Vi erbjuder dig marknadens bästa pris på märk- och skyltmaterial utan att tumma på kvalitén! Beställ innan 12:00 på vardagar och vi skickar din order redan samma dag!

Snabbare, enklare och till lägre kostnad.

Vi levererar märk- och skyltmaterial av hög kvalitet till låga priser. Du kan beställa online och våra leveranser är alltid snabba och trygga. 

Vad du än kan tänkas behöva för märkning och skyltning av ditt projekt så hittar du det nog hos oss till ett lägre pris än hos andra leverantörer. Trots att vårt pris är avsevärt lägre så håller våra produkter minst samma goda kvalitet och vi använder oss av väl kända materialtillverkare. Givetvis följer vårt material de AMA-föreskrifter som finns avseende märk- och skytlmaterial.

Kvalitet till lägre pris

Enklast beställer du online. Där utformar du dina skyltar och ventilbrickor och ser resultatet direkt på skärmen. Smarta funktioner för kopiering och att behålla text m.m gör att ordern skapas snabbt. När du är klar får du en tydlig överblick över din beställning och en märk- och skyltlista skapas som kan skickas för godkännande eller bifogas i en DU-pärm.

Beställ online

Förutom smarta funktioner i vår beställningstjänsten så kan du importera uppgifter ifrån vårt program för att skapa du-pärmar. Genom att göra en import av uppgifter om spjäll, don, ventiler och komponenter så skapas ett förslag till en skylt eller en bricka i beställningstjänsten. Du kan själv välja vilka uppgifter du vill importera och givetvis göra en rad korrigeringar för att få skylten precis som du vill.  

Importera uppgifter

Beställ materialet innan 12:00 på vardagar så ser vi till att det skickas från oss samma dag. Vi är givetvis så flexibla att om du kontaktar oss så gör vi allt vi kan för att skicka ditt material samma dag även om klockan har passerat 12:00.
Förutom snabba leveranser så står vi också för trygga leveranser genom att erbjuda en garantitjänst som gör att vi gör om en order som kommit bort på vägen utan att det kostar dig något. 

Vi levererar

MÄRK- & SKYLTMATERIAL

Spana in våra låga priser

Här hittar du våra prislistor för både nya och befintliga kunder. Som abonnemangskund får du rabatt på våra redan låga priser.

Beställningen görs enkelt online och använder du vårt program för DU-pärmar kan du importera uppgifter till din beställning. Produkter som beställs innan klockan 12:00 skickas redan samma dag.

TILL PRISLISTOR

Låt oss hjälpa dig!

Kontakta oss, så hjälper vi dig!

Tel: 023-938 90
E-mail: info@pbdab.se

Eller fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig inom kort!

KONTAKTA OSS