Vi på Produktblad är oerhört stolta över att få jobba med alla er installatörer som är proffs på det ni gör. Ni kan något som vi inte kan. Det är något speciellt att se en annan människa göra något de är riktigt bra på som man själv inte riktigt bemästrar eller faktiskt kanske inte ens har en susning om hur det går till.

Stolta sponsorer

Eftersom vi vill jobba med proffs men också fascineras av människor just är sådär vansinnigt duktiga på sin sak så var det rätt självklart att vi skulle bli sponsor åt en minst sagt lovande talang inom Crossfit – Elvira Ek. Förra året vann hon VM i juniorklassen och har nu klivit upp i seniorklassen. Hennes närmaste mål är att placera sig bra i Functional Fitness VM som snart går av stapeln i Norge. Utöver det har hon också som mål att, som hon själv uttrycker det “på nått vis komma till Crossfit Games”.

Det är helt klart inte något fel på henens ambitioner och vi på Produktblad Direkt är övertygad om att såväl det mentala som det fysiska faktiskt finns där och ser fram emot att få följa den här fantastiska tjejen, hennes utveckling och jakt på nya medaljer att hänga runt halsen.

Vi är stolta sponsorer, vi tror och hoppas på att hon får leva i sin dröm!

Var med på resan du också!

Följ hennes resa du också! Vi kommer att löpande publicera artiklar och annat material om henne och hennes tävlingar på vår hemsida men också på Instagram och Facebook. – Glöm inte att följa oss där.

Det kommer också att finnas möjlighet att vara medsponsor, främst genom att vi kommer att ha kampanjer där vi skänker en del av det du betalar till oss när du köper hos oss. Dessa pengar kommer då oavkortat att gå till Elvira Ek och hennes satsning.Ytterligare ett proffs hos oss!

Så gör du en riktigt bra riskanalys

Under de snart 16 år som vi varit verksamma har vi hållit kurser och seminarium om arbetsmiljö och riskanalyser. Vi tar alltid för vana att ställa frågan ”Varför gör vi en riskanalys?” och svaren...

Koll in fler av våra artiklar!

Senaste infon kring våra program, smarta tips och mycket mer. 

Tips! Så kan du förenkla din rörmärkning

Att märka rör kan tyckas enkelt, eller hur? Det är väl bara att klistra på en lapp? Men den som någon gång befunnit sig på hög höjd med utrymmesbrist mellan rörledningarna vet att det inte alltid är så enkelt ...

Har du koll på reglerna för rörmärkning?

Det är en hel del att tänka på när du märker rör. Utöver att det kan vara krångligt med själva montaget av rörmärkningen, något vi skrivit om tidigare i den här artikeln, så har du dessutom en rad regler...

Vill du veta mer?

Kontakta oss, så hjälper vi dig!

Tel: 023-938 90
E-mail: info@pbdab.se

Eller fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig inom kort!

KONTAKTA OSS