Vi har släppt en helt ny editor för att kunna designa dina egna klisterdekal i vår beställningstjänst online. Verktyget är flexibelt och ger dig stora möjligheter att få din etikett på precis det sätt du vill.
Det är optimalt för att skapa varning-, förbud-, brand-, och påbudsdekaler av olika slag.

Som vanligt är det låga priset i kombination med bibehållen kvalitet- och bra leveransvillkor något vi är stolta över. Till prislistan (tänk på att du kanske måste logga in på ditt företags prislista om du vill se aktuella rabatter).

Designverktyg med många funktioner

Vårt designverktyg har en rad funktioner och möjligheter för att skapa en perfekt blandning av
flexibilitet och användarvänlighet. Vår målsättning är att du inte ska begränsas av att programmet saknar någon funktion men vi vet också att vi med alla säkerhet inte har nått det målet i vår första version.
Med det sagt så ber vi om dina synpunkter på förbättringar när du använder vårt designverktyg, på så vis hjälper du oss att uppnå vårt mål och du får en bättre användarupplevelse.

Förutom grundläggande funktioner som att ändra text- och bakgrundsfärg, justera textens placering i höger-, vänster och centrerat och ändra textfont och teckenstorlek så har programmet också en del extra värdefulla funktioner som är värd att berätta om.

Flexibel bildhantering

Vi har ett bildbibliotek med de vanligast förekommande symbolerna men det går även att ladda upp helt egna bilder. Det är värt att tänka på att bilden som du laddar upp ska ha en så hög bildkvalitet som möjligt.
Ju större bild du ska skriva ut desto viktigare blir kvaliteten på bilden. En dålig upplösning och en stor bild är en dålig kombination.

Stödfunktioner för enkel hantering av text och bilder

För att underlätta användningen så har programmet en rad funktioner för att hjälpa dig. Det finns funktioner för att centrera såväl text och bild i både våg- och lodrätt. Det går också att använda stödlinjer och be programmet att fästa bilden eller texten mot närmaste stödlinje.

Fler bild- och textobjekt

Det går att lägga till fler bildobjekt och fler textobjekt på samma etikett. Detta skapar en rad möjligheter att utforma etiketten helt enligt dina önskemål. Du kan ange vilka påbud och varningar som gäller med tillhörande text för att skapa en “Byggarbetsplatsskylt”. Du kan också kombinera ihop text, varning- och förbudssymboler för att skapa en “Varning för bakspänning” vid t ex en solcellinstallation.

Flytta och gruppera text- och bild

Det går att flytta enskilda textobjekt eller en enskild bild fritt på etiketten men det är också möjligt att gruppera ihop en eller flera text- och bildobjekt med varandra för att sen flytta dem som en enhet.

Bara fantasin sätter gränserna

Verktyget är oerhört flexibelt och som vi påpekade för några rader sedan så kan du skapa skylten helt enligt dina önskemål.

Här till vänster ser du några få exempel på etiketter du kan tänkas skapa. Men det är naturligtvis bara ett litet, litet urval.

Har du funderingar? – Vi har kunskapen och hjälper dig gärna!

Är du osäker på hur en viss klisterdekal som ska fylla ett visst syfte ska se ut? – Då rekommenderar vi att du tar kontakt med oss så hjälper vi dig att designa din klisterdekal så att den uppfyller eventuella lagkrav,, standarder och rekommendationer som kan tänkas finnas för den aktuella dekalen.

Behöver du hjälp att komma igång? – Då tar du också givetvis och kontaktar oss så ger vi dig en guidad tur i vår beställningstjänst online och visar på hur den fungerar och lite tipps och trix som kan underlätta.

Du når oss via chatten eller på 023-938 90

Har du inget konto än?

För att komma åt vår beställningstjänst behöver du ett konto. Det får du genom att maila in för- och efternamn samt e-postadress till info@pbdab.se.

Designa dina egna klisterdekaler!

Så gör du en riktigt bra riskanalys

Under de snart 16 år som vi varit verksamma har vi hållit kurser och seminarium om arbetsmiljö och riskanalyser. Vi tar alltid för vana att ställa frågan ”Varför gör vi en riskanalys?” och svaren...

Koll in fler av våra artiklar!

Senaste infon kring våra program, smarta tips och mycket mer. 

Tips! Så kan du förenkla din rörmärkning

Att märka rör kan tyckas enkelt, eller hur? Det är väl bara att klistra på en lapp? Men den som någon gång befunnit sig på hög höjd med utrymmesbrist mellan rörledningarna vet att det inte alltid är så enkelt ...

Har du koll på reglerna för rörmärkning?

Det är en hel del att tänka på när du märker rör. Utöver att det kan vara krångligt med själva montaget av rörmärkningen, något vi skrivit om tidigare i den här artikeln, så har du dessutom en rad regler...

Vill du veta mer?

Kontakta oss, så hjälper vi dig!

Tel: 023-938 90
E-mail: info@pbdab.se

Eller fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig inom kort!

KONTAKTA OSS