DU-PÄRM

SNABBARE, ENKLARE OCH TILL ETT LÄGRE PRIS.
Med vår programvara höjer du kvalitén på pärmarna utan att lägga ner mer tid än om du hade anlitat en konsult. Fastighetsägaren kan få DU-Pärmen digitalt med möjlighet att utföra tillsyn, skötsel, underhåll och service direkt i mobilen.

Drift- och underhållspärm

Skapa en komplett Drift- och underhållspärm som verkligen höjer kvalitetsnivån på under 30 minuter.

Steg 1

Klipp- och klistra in ett underlag över vilka produkter som installerats.

Steg 2

Välj pärmstruktur och innehåll från färdiga mallar

Steg 3

Skriv ut pärmen, låt oss skriva ut den åt dig eller skicka pärmen direkt till mobilen.

Varför ska du välja vår programlösning?

Låt oss berätta alla fördelar nedan!

Stor databas med produkter

I vår produktdatabas med över 400 tillverkare hittar du de dokument som behövs till din pärm. Produktblad, Skötsel- & Montageanvisning, Miljö- & Byggvarudeklaration samt CE-Intyg.

Enkel och snabb multisökning

Genom vår multisök kan du klippa- och klistra in en lista över vilka produkter du installerat. Programmet söker och lägger då automatiskt till alla produkterna åt dig.

Det mesta är förvalt

Produkter som läggs till har den mesta informationen redan förvald. Allt från benämning, tillverkare, modell och rutiner för underhåll, skötsel och service.

Överskådlig produktlista

Tillagda produkter presenteras i en lista där du enkelt kompletterar med information du tycker är nödvändig som t.ex ritningsbeteckning,placering och eventuellt tekniska data.

Smarta funktioner sparar tid

Med smarta funktioner för att ange teknisk data och en kopieringsfunktion för ventiler, spjäll och don anges enkelt  och snabbt information som redan inte är förvalt av programmet.

Kundanpassad pärmlayout

Vi skapar kostnadsfritt de pärmmallar du behöver för att uppfylla kundernas och dina krav på innehåll och struktur. Välj vilken mall du vill använda i projektet från en lista så sköter programmet resten.

Digital hantering

Med digital hantering skapas helt nya möjligheter. Utför underhåll, skötsel och service direkt i mobilen. Allt är alltid tillgängligt och uppdaterat för alla samtidigt.

Samlad produktinformation

All information om en produkt finns samlad på ett ställe. Här hittar du uppgifter som tillverkare, modell, injusteringsvärden och teknisk data  samt en logg om vilket underhåll som har utförts m.m. Det går även att ladda ner tillverkarens olika dokument för produkten.

Sökning ersätter förteckningar & protokoll

Sök på placering, betjäningsområde eller nummer för att snabbt hitta  ventiler, spjäll och don. Genom att trycka på en specifik komponent kommer du till den samlade produktinformationen. 

Underhåll, skötsel & service

Alla rutiner för tillsyn, skötsel, förebyggande underhåll och service under garantitiden finns i mobilen. De uppdateras löpande så fort det är dags att se över produkten igen. En rutin kan markeras som utförd, ej godkänd och det går att kommentera och bifoga foton. 

Rapporter, förteckningar & protokoll

För utfört underhåll kan du generera rapporter och för ventiler, spjäll, don och komponenter kan du generera förteckningar.
Det går också att få fram såväl injustering- som luftflödesprotokoll. 

Priser Program

Låt oss hjälpa dig!

T: 023-938 90

E: info@pbdab.se

Eller fyll i vårat kontaktformulär så kontaktar vi dig inom kort!

Kontaktformulär

15 + 12 =