KONSULT

När du använder dig av oss som konsult är det utifrån dina behov och dina villkor som vi utför vårt uppdrag. Oavsett vad du behöver hjälp med och när så finns vi där för dig och löser situationen.
Vi är en samarbetspartner att lita på i alla lägen.

Valfrihet och hjälp på dina villkor.

Med oss som konsulter kan du lägga tiden på annat. Vi hjälper dig snabbt med det du behöver; upprätta pärmar, mata in uppgifter eller utskrifter av ritningar och pärmar.

Anlita oss som konsult och vi kan försäkra dig om att du kommer att få en klanderfri dokumentation, den kommer att levereras i god tid och kostnaden kommer att vara låg. Vår långa erfarenhet garanterar en hög kvalitet och det faktum att vi använder vårt egna program garanterar att det går fort att få fram dokumentationen vilket möjliggör såväl snabba leveranser som låga priser. 

Lågt pris och hög kvalitet

Det faktum att vi använder oss av vårt egna program ger dig fler unika möjligheter. Förutom att låta oss upprätta en komplett DU-Pärm så kan du också välja att påbörja arbetet i programmet och sen låta oss slutföra det om tiden inte räcker till. Du kan givetvis också låta oss börja med att lägga in uppgifter för att sedan ta över när det passar eller bara skriva ut pärmen själv.

Hjälp på dina villkor

En separat och populär tjänst för dig som väljer att jobba i vårt program för att ta fram dina KMA-, DU- eller andra pärmar, är att vi tar hand om utskriften av pärmarna åt dig. Förutom pärmar kan vi också skriva ut ritningar i A1 och A3 format och på papper eller Tyvek. Beställningen av en utskrift görs direkt i programmet. Efter en gjord beställning så skriver vi ut och sätter ihop pärmen åt dig. En beställd pärm kan skickas redan samma dag som du gör din beställning. 

Utskrift av färdig pärm eller ritningar

En annan och lika populär tjänst är projekthjälpen. Här hjälper vi dig som användare att upprätta pärmar i vårt program. Du vet förutsättningarna för projektet och vi har stenkoll på hur programvaran fungerar och hur vi ska jobba för att snabbast få fram den dokumentation och de pärmar du behöver. Vi kopplar upp oss digitalt och tillsammans ser vi till att pärmen blir klar på kortas möjliga tid.

Låt oss göra det tillsammans

KONSULTTJÄNSTER

SAGT AV KUND

Kompetent personal, Fantastisk support, Enkel programvara och en självklar samarbetspartner för Plåt & Ventföretagen.

PATRIK CALÉN, PLÅT & VENTFÖRETAGEN

"

"

Låt oss hjälpa dig!

Kontakta oss, så hjälper vi dig!

Tel: 023-938 90
E-mail: info@pbdab.se

Eller fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig inom kort!

KONTAKTA OSS